Nyitvatartás8.00 - 18.00 Hétfő-Szombat

ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSAINK

ÓZONOS TISZTÍTÁS

Mindenhol ajánlott az Ózonos fertőtlenités, olyan helyiségekben,ahol üzleti tevékenységet folytatnak, illetve több ügyfél fordul meg napi szinten.

Irodák, üzleti egységek, munkahelyek, olyan helységek, ahol több ember is tartózkodik egy adott időpontban. A közös használati tárgyak, eszközök, helységek, szellőzőrendszer, klíma kiváló táptalajt biztosítanak a különböző gombák, spórák, baktériumok, vírusok elterjedésének, melyek potenciális veszélyt jelentenek az adott helységben tartózkodó munkatársak számára, ami általában a megfázás, vagy influenza. Mivel a hagyományos takarító, tisztító vállalkozások általában nem fordítanak erőforrást az ilyen jellegű problémák orvosolására, ezért javasolt az adott irodákat, üzleti egységeket időnként ózonos tisztítással fertőtleníteni.

ÜZLETEK

IRODÁK

ÜGYFÉLVÁRÓK

TÁRGYALÓK

Árajánlatot szeretnék kérni ózonos fertőtlenítésre!

AZ ÓZONRÓL

Az üzleti egységek, irodák, munkahelyek ózonnal történő tisztítása azért hatásosabb más megoldásokkal szemben, mivel gáz halmazállapotának köszönhetően az ózon a teljes légteret átjárja, megszünteti a kellemetlen szagokat, elpusztítja az ott fellelhető gombák, penész, spórák, vírusok, baktériumok, 99,9%-át, valamint a fertőtlenítés során nem hagy hátra semmilyen egészségre ártalmas anyagot, rövid idő alatt lebomlik.
Csökkenti a munkatárak, megbetegedésének esélyét, ezáltal hozzájárul a munkaerő kiesésből származó költségek csökkenéséhez is. 

MAGÁNRENDELŐK

ÉTTERMEK

KONYHÁK

COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

Az ózontechnológia megfelelő koncentrációban alkalmazva hatékonyan alkalmazható a koronavírus (COVID-19) fertőzőképességének megszüntetésére. (Az ózon szabadgyök hatása révén roncsolja a vírus lipidburkának kémiai kötéseit, ily módon tönkreteszi a lipidburkot – a vírus elveszíti fertőzőképességét, inaktiválódik.) A ózonos kezelést nem igényel előkészületet és az eljárást követően a helyiség, egy rövid szellőztetés után használatba vehető, bármilyen egészségügyi kockázat nélkül.

ÁRAINKRÓL

SZEMÉLYAUTÓ, LAKÓAUTÓ, TEHERAUTÓ

LAKÁS FERTŐTLENÍTÉS,
TISZTÍTÁS

ÜZLETI FERTŐTLENÍTÉS,
TISZTÍTÁS

Árajánlatot szeretnék kérni ózonos fertőtlenítésre!