Nyitvatartás8.00 - 18.00 Hétfő-Szombat

OTTHONI SZOLGÁLTATÁSAINK

AZ ÓZONOS SZAGTALANÍTÁS ELÖNYE

Az ózon nem csak a levegőből tünteti el a szagokat okozó molekulákat, hanem a lakástextiliákon, berendezési tárgyakon megtapadt szagmolekulát is lebontja. – bútorkárpitok (bőr, szövet)
– szőnyegek
– függönyök
– matracok
– ágyneműk
– ruhásszekrényekben tárolt ruhák

Hogyan történik az ózonos szagtalanító eljárás?

Az ózonos szagtalanitó eljáráshoz nagy teljesítményű mobil ózongenerátorokat helyezünk el a helyiségben, amik a beállított paramétereknek megfelelően elvégzik az ózonos fertőtlenítést. A kezelés időtartama a helyiség méretétől függően 30-120 percet vehet igénybe.Ezután 30 perc várakozás következik,hogy az ózonkoncentráció az egészségügyi határérték alatt legyen és visszaalakuljon oxigénné,majd alaposan kiszellőztetünk. A kezelés idején a helyiségben NEM lehet tartózkodni!!!!

Árajánlatot szeretnék kérni ózonos fertőtlenítésre!

Miért az ózon a legjobb szagtalanító?

Az ózon teljesen vegyszermentes és az egyetlen szagtalanító eljárás amely képes véglegesen megszüntetni a kellemetlen szagokat, a szagot okozó molekulák lebontásával. Gáz halmazállapota révén eljut a helyiség minden részébe ahová a szagot okozó molekulák is. Nagyon fontos, hogy nem tartalmaz vegyszert így nem hagy hátra egészségkárosító anyagokat sem. Az eljárás kivonja a textíliákból, kárpitokból és más berendezési tárgyakból is – mint pl a könyvek – a kellemetlen szagokat.

AZ ÓZONOS SZAGTALANÍTÁS HATÁSA A KÜLÖNBÖZŐ SZAGOKRA

Hogyan szünteti meg az ózon a cigarettaszagot, dohányfüstöt?
A fenol gázok, láthatatlan részei a dohányfüstnek. Jellemzőjük, hogy gyorsan kötődnek minden felülethez. Ezek a gázok okozzák azt a kényelmetlen érzést, amikor a bántó dohányfüst “csípi” az ott tartózkodók szemét, és emellett hosszan tartó, mindent átható kellemetlen szagot árasztanak. Az Ózon megszünteti a fenol gázok által okozott irritációt és teljes mértékben megszünteti a dohányfüst szagot a fenol lebontásával. Ezért az ózonnal hatékonyabb a szagok megszüntetése.
Ha pl arra készül, hogy egy dohányszagú helyiséget szeretne kifesteni azért, hogy a szagot eltüntesse, akkor szagtalanítást mindenképpen a festés előtt érdemes elvégezni!

KÖLTÖZÉS ELÖTTI ÓZONOS FERTŐTLENITÉS SZAGTALANITÁS.

Új otthonba költözés után előfordulhat, hogy számunkra kellemetlen, idegen szagokat érzünk még a többszöri takarítás után is. Ennek több oka is lehet. Például az előző lakó dohányzott, házi állatot tartott vagy csak egyszerűen a más, idegen “mikrokörnyezet” okozza. Ezek még egy alapos takarítással sem tüntethetők el, és a kellemetlen szagokat általában a tisztasági festés sem szünteti meg legfeljebb elfedi egy ideig, mert már teljesen “beitta” magát a falakba, padlóba és a épület minden részébe.
Lakásfelújítás előtt is érdemes elvégezni a helyiség teljes ózonos kezelését, hogy az új festés, tapéta, parketta már a fertőtlenített és az penészmentesített felületre kerüljön. Ezáltal nem csak szép de higiénikus is lesz az új környezet!

RENDKIVÜLI HELYZETEK /égett ételek, füstszag, szennyvízszag, stb./

Az ózon egyik nagy előnye, hogy gyorsan és egyszerűen bevethető!
Az életben előfordulhatnak, olyan rendkívüli helyzetek, káresemények amikor a lakás vagy ház teljes fertőtlenítése, szagtalanítása szükséges. Ilyenek káresemények lehetnek például a tűzesetből adódó füstszag, dugulás miatt történt szennyvízbetörés, odaégett étel szaga, bomlásszag, bomló tetem szaga vagy bármiféle kiszellőztethetetlen kellemetlen szag. Az ózonos kezelés nem csak a szagtalanítást végzi el, hanem a helyiség fertőtlenítését is.

DOHOS SZAG

A dohos szagot a levegőben lévő penészgomba spórák okozzák. Minél erősebb a dohos szag, annál fertőzöttebb a helyiség levegője a penészgomba spórákkal! A dohos szag megszüntetéséhez a levegőnben lévő penészspórákat kell elpusztítani. Az ózonos kezelés tökéletesen alkalmas erre a feladatra, mert az egyetlen eljárás ami nem csak a szemmel látható penészesedésre hat, hanem a levegőben lévő egészségre ártalmas, dohos szagot okozó penész spórákat is elpusztítja.
Nagyon fontos, hogy ha a dohos szagot meg akarjuk szüntetni akkor a penészt mindenhonnan el kell távolítani. Ez általában a nehéz feladat, mert a penész gyakran bújik meg a szekrények mögött vagy más nehezen hozzáférhető helyeken. A ózonos kezelés ezért jó megoldás, mert az ózon gáz halmazállapotú, így eljut azokra a helyekre is ahová más penészirtó vegyszer nem.

KISÁLLAT SZAGOK

Az ózonos szagtalanítás eredményesen alkalmazható a háziállatok, kisállatok okozta kellemetlen, szagok megszüntetésére is. Valamint az ózon erős fertőtlenítő hatása miatt nem csak a szagokat szünteti meg, hanem fertőtleníti a helyiség levegőjét, berendezési tárgyait, lakástextiliáit.

SZŐNYEGEK

FÜGGÖNYÖK

MATRACOK

COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

Az ózontechnológia megfelelő koncentrációban alkalmazva hatékonyan alkalmazható a koronavírus (COVID-19) fertőzőképességének megszüntetésére. (Az ózon szabadgyök hatása révén roncsolja a vírus lipidburkának kémiai kötéseit, ily módon tönkreteszi a lipidburkot – a vírus elveszíti fertőzőképességét, inaktiválódik.) A ózonos kezelést nem igényel előkészületet és az eljárást követően a helyiség, egy rövid szellőztetés után használatba vehető, bármilyen egészségügyi kockázat nélkül.

ÁRAINKRÓL

SZEMÉLYAUTÓ, LAKÓAUTÓ, TEHERAUTÓ

LAKÁS FERTŐTLENÍTÉS,
TISZTÍTÁS

ÜZLETI FERTŐTLENÍTÉS,
TISZTÍTÁS

Árajánlatot szeretnék kérni ózonos fertőtlenítésre!