Nyitvatartás8.00 - 18.00 Hétfő-Szombat

PENÉSZMENTESÍTÉS

Az ózonos kezelés 100%-ban vegyszermentes eljárás, ugyanakkor a leghatékonyabb a penészgombák elpusztításában. Az ózon nem csak a látható penészt pusztítja el, hanem kiírtja a penészgomba spóráit a helyiség minden pontján és a levegőben is, ezzel megakadályozza a penészgombák további szaporodását, és megszünteti a penészgomba spórák egészségre káros hatását. A kifejlett penésztelepekkel szemben az ózon hatása látványos, a penész elpusztul, kifehéredik, porózussá válik és egyszerűen letörölhető. Az ózonos kezelés nem igényel semmilyen előkészületet, vagy a helyiség kipakolását, a kezelés rövid ideig tart viszont hatása sokáig érezhető!

AZ ÓZONTECHNOLÓGIÁS PENÉSZMENTESÍTŐ ELJÁRÁS ELŐNYEI:

  • Azonnal megszünteti a penész egészségre káros hatását.
  • Az ózonos penészmentesítő kezelés nem igényel különösebb előkészületet
  • Nem koszolja be a helyiséget, nem kell takarítani utána és nem tesz kárt a berendezési tárgyakban.
  • 100%-ban vegyszermentes eljárás (nincs egészségre káros utóhatás)
  • A helyiség a kezelés után azonnal használatba vehető
  • Az ózonos penészmentesítő eljárás rövid időt vesz igénybe.

PENÉSZMENETESÍTÉS

SZAGTALANÍTÁS

ALLERGÉNMENTESÍTÉS

Árajánlatot szeretnék kérni ózonos fertőtlenítésre!

MILYEN ELŐKÉSZÜLETET IGÉNYEL ?

Az ózónos penészmentesítés egyik nagy előnye, hogy nem igényel különösebb előkészületet. A penészmentesítés során létrejött ózonkoncentráció nem károsítja a helyiségben található berendezési tárgyakat, valamint műszaki dolgokat. A kezelt helyiségből csak a növényeket és az állatokat kell kivinni a kezelés idejére, valamint érdemes a fiókokat, szekrényeket kinyitni, hogy az ózon könnyebben eljusson oda is és az ott lévő penészspórákat is elpusztítsa.

MIT KELL TENNI AZ ÓZONOS PENÉSZMENTESÍTÉS UTÁN ?

Az ózonos penészmentesítés után garantáltan higiénikus lesz a környezet, azonban a penészfolt a falon megmaradhat mert a penészgomba festékanyaga elszínezheti a falat. Ezt próbálja meg enyhe tisztítószeres vízzel eltávolítani. Előfordulhat, hogy a helyiségbe lépve az ózon illata még érezhető, de ennek semmilyen egészségre káros hatása nincs és rövid időn belül teljesen megszünik.

Csak a látható penészfoltok vegyszeres kezelése -eltüntetése – nem megoldás! A penészesedés legnagyobb egészségügyi veszélyét a gombaspórák jelentik amelyek jelen vannak a helység levegőjében és jelen vanna a bútorokon és lakástextiliákon. Ha csak a foltot pusztítja el, akkor a veszély ugyanúgy megmarad, csak átmenetileg nem látható. Az ózonos kezeléssel nem csak a falon lévő penészfolt pusztul el, hanem a helyiség levegőjében lévő penészspórák is, így a penészesedés kiújulásának veszélye is jelentősen lecsökken, valamint az egészségkárosító hatás is azonnal megszűnik.

FERTŐTLENÍTÉS

KÁRESEMÉNY UTÁNI FERTŐTLENÍTÉS

FELÚJÍTÁS ELŐTTI FERTŐTLENÍTÉS

COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

Az ózontechnológia megfelelő koncentrációban alkalmazva hatékonyan alkalmazható a koronavírus (COVID-19) fertőzőképességének megszüntetésére. (Az ózon szabadgyök hatása révén roncsolja a vírus lipidburkának kémiai kötéseit, ily módon tönkreteszi a lipidburkot – a vírus elveszíti fertőzőképességét, inaktiválódik.) A ózonos kezelést nem igényel előkészületet és az eljárást követően a helyiség, egy rövid szellőztetés után használatba vehető, bármilyen egészségügyi kockázat nélkül.

ÁRAINKRÓL

SZEMÉLYAUTÓ, LAKÓAUTÓ, TEHERAUTÓ

LAKÁS FERTŐTLENÍTÉS,
TISZTÍTÁS

ÜZLETI FERTŐTLENÍTÉS,
TISZTÍTÁS

Árajánlatot szeretnék kérni ózonos fertőtlenítésre!