Nyitvatartás8.00 - 18.00 Hétfő-Szombat

OTTHONI SZOLGÁLTATÁSAINK

Ózónos lakás / Iroda fertőtlenités

Már egyetlen kezeléssel higiénikussá tesszük otthonát egy 100%-ban természetes vegyszer nélküli technológiával, mely az ÓZON rendkívüli fertőtlenítő hatását alkalmazza. Az Ózoncentrum otthonhigiénia eljárás rövid idő alatt elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, atkákat, semlegesíti a polleneket és más allergiát okozó részecskéket, megszünteti a füst-, cigaretta szagot és minden más kellemetlen szagot.

Az ózonos fertőtlenítés biztonságos környezetet teremt. A fertőtlenítés 99,9 %-os hatékonysággal pusztítja el a kórokozókat valamint a kezelés során az allergia bizonyos típusaiért felelős gombák is elpusztulnak és a helyiségekben található poratkák száma is jelentősen csökken.

Az ózonos fertőtlenítés különösen ajánlott légúti megbetegedéssel, allergiával élőknek, dohányzást elhagyóknak, betegségből lábadozóknak, műtéti beavatkozás után lévőknek vagy fertőzéses időszakban megelőzés céljából.

PENÉSZ MENTESÍTÉS

SZAGTALANÍTÁS

ALLERGÉN MENTESÍTÉS

Megrendelem az ózonos fertőtlenítést

HOGYAN TÖRTÉNIK A FERTŐTLENÍTÉS ÓZONNAL?

Az ózonos fertőtlenítő eljáráshoz nagy teljesítményű mobil ózongenerátorokat helyezünk el a helyiségben, amik a beállított paramétereknek megfelelően elvégzik az ózonos fertőtlenítést. A kezelés időtartama a helyiség méretétől függően 30-120 percet vehet igénybe.Ezután 30 perc várakozás következik,hogy az ózonkoncentráció az egészségügyi határérték alatt legyen és visszaalakuljon oxigénné,majd alaposan kiszellőztetünk.
A kezelés idején a helyiségben NEM lehet tartózkodni!!!!

MIÉRT AZ ÓZON AZ EGYIK LEGHATÉKONYABB FERTŐTLENÍTŐ ELJÁRÁS?

Az ózon – megfelelően alkalmazva – az egyik legerősebb fertőtlenítőszer a világon. Alkalmazása egy természetes folyamaton az aktív oxigén erején alapul. A baktériumok vírusok nem képesek védekező mechanizmust kialakítani ellene, ezért széles körben használható mikroorganizmusok ellen. Az ózonos kezelés során nem használunk vegyszert, ugyanakkor az egyik leghatékonyabb ellenszere a kórokozóknak, penészgombáknak. Ezt számos tudományos kutatás és orvosi publikáció is alátámasztja. A kezelés egyszerű, rövid ideig tart nem igényel különösebb előkészületet. Eredménye egy garantáltan kórokozómentes környezet, ami elengedhetetlen betegségből lábadozóknak, műtét után lévőknek, vagy csak a betegségek megelőzéséhez.

LAKÁSOKBAN (IRODÁKBAN) IS HATÉKONYAN ÉS BIZTONSÁGGAL ALKALMAZHATÓ ?

Az ózon az egyetlen olyan fertőtlenítő eljárás amely berendezett lakásokban, irodákban is biztonsággal és hatékonyan alkalmazható. Az ózon gáznemű anyag. Nem hagy foltot a berendezési tárgyakon, textíliákon, nem károsítja a berendezési tárgyakat, festményeket és nem okoz elváltozást az élelmiszereken. Egy lakás kezelésénél egyedül a növényeket kell kivinni a helyiségből, más előkészületet nem igényel. Az eljárás viszonylag rövid ideig tart és szakaszolva szobánként is végezhető.

FERTŐTLENÍTÉS

KÁRESEMÉNY UTÁNI FERTŐTLENÍTÉS

FELÚJÍTÁS ELŐTTI FERTŐTLENÍTÉS

COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

Az ózontechnológia megfelelő koncentrációban alkalmazva hatékonyan alkalmazható a koronavírus (COVID-19) fertőzőképességének megszüntetésére. (Az ózon szabadgyök hatása révén roncsolja a vírus lipidburkának kémiai kötéseit, ily módon tönkreteszi a lipidburkot – a vírus elveszíti fertőzőképességét, inaktiválódik.) A ózonos kezelést nem igényel előkészületet és az eljárást követően a helyiség, egy rövid szellőztetés után használatba vehető, bármilyen egészségügyi kockázat nélkül.

ÁRAINKRÓL

SZEMÉLYAUTÓ, LAKÓAUTÓ, TEHERAUTÓ

LAKÁS FERTŐTLENÍTÉS,
TISZTÍTÁS

ÜZLETI FERTŐTLENÍTÉS,
TISZTÍTÁS

Árajánlatot szeretnék kérni ózonos fertőtlenítésre!