Nyitvatartás8.00 - 18.00 Hétfő-Szombat

JÁRMŰVEK TISZTÍTÁSA

AZ ÓZONOS AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS FOLYAMATA

Az autó utasterében egy nagy teljesítményű mobil ózongenerátort helyezünk el. Az autó szellőző rendszerét belső keringtetésre kapcsoljuk majd a ventilációt közepes teljesítményre állítjuk. A belső levegőkeringtetéssel azt érjük el, hogy nem a külső levegőt, hanem az autó utasterében lévő, nagy koncentrációjú ózonnal telített levegőt keringteti körbe, így az ózon az egész szellőzőrendszert átjárja és elpusztítsa a megtelepedett baktériumokat, gombákat és polleneket. A kezelés időtartama 20 perc, az idő lejárta után 30 perc várakozás az ózon biztonságos lebomlására, utána az utasteret pár percig szellöztetjük. Mivel az utastérben is nagy koncentrációban van jelen az ózon ezért az eljárással nem csak az autó szellőzőrendszerét hanem az egész utasteret fertőtlenítjük és szagtalanítjuk! AUTÓKLÍMATISZTÍTÁS és FERTŐTLENÍTÉS, UTASTÉR SZAGTALANÍTÁS

LAKÓKOCSIK FERTŐTLENÍTÉSE

HAJÓ KABINJÁNAK FERTŐTLENÍTÉSE

AUTÓKLÍMA FERTŐTLENÍTÉS

Árajánlatot szeretnék kérni ózonos fertőtlenítésre!

Az ózon teljesen biztonságos, 100% vegyszermentes fertőtlenítő hatású vegyület ami nem csak a klímát, szellőzőrendszert hanem a jármű egész utasterét fertőtleníti és egyben szagtalanítja. Az ózon a kezelés alatt az egész szellőzőrendszert átjárja, ezért annak teljes felületét fertőtleníti. Az ózon más vegyszeres klímafertőtlenítő szerekkel szemben nem hagy hátra egészségre káros maradványszert, nem tesz kárt az autó elektromos rendszereiben, nem hagy foltot a kárpiton. A kezelés után rövid idő alatt önmagától tiszta oxigénné alakul.
A rendszeres fertőtlenítés nagyon fontos, mert az autók belső terét gyakorlatilag ellepik a baktériumok

COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

Az ózontechnológia megfelelő koncentrációban alkalmazva hatékonyan alkalmazható a koronavírus (COVID-19) fertőzőképességének megszüntetésére. (Az ózon szabadgyök hatása révén roncsolja a vírus lipidburkának kémiai kötéseit, ily módon tönkreteszi a lipidburkot – a vírus elveszíti fertőzőképességét, inaktiválódik.) A ózonos kezelést nem igényel előkészületet és az eljárást követően a helyiség, egy rövid szellőztetés után használatba vehető, bármilyen egészségügyi kockázat nélkül.

ELŐZZE MEG A KLÍMA OKOZTA BETEGSÉGEKET!

Az autóklíma használata során a szellőzőrendszerben kicsapódó pára miatt keletkező nedves környezet kedvező körülményt teremt a különböző penész és gombafajták megtelepedésének. Ezeknek a megtelepedett penésznek a spórái a szellőzőrendszer használata során az utastérbe jutva komoly egészségügyi veszélyt jelentenek az autóban utazókra. Az elhanyagolt autóklíma valódi veszélyforrás.

Ne várja meg, amíg a saját autóklímája megbetegíti, hanem gondoskodjon a megfelelő autóklíma tisztításról! Az ózonos tisztítás hatékony módja ennek a műveletnek, amivel nemcsak a maximális tisztaság biztosítható, de a kellemetlen szagok is teljesen megszüntethetőek az egész utastérben!

 

LAKÓKOCSIK FERTŐTLENÍTÉSE

HAJÓ KABINJÁNAK FERTŐTLENÍTÉSE

AUTÓKLÍMA FERTŐTLENÍTÉS

JÁRMŰVEK UTASTERÉNEK FERTŐTLENÍTÉSE HA EZEKET TAPASZTALJA :

  • Az autóklíma vagy a szellőzőrendszer kellemetlen szagot áraszt..
  • Beteg a családban,aki az autóban is utazott..
  •  Az autó utastér kárpitja kellemetlen szagú..
  • Dohányzik az autóban
  • Ha Ön allergiás..
  • Ha a kis kedvencenink is az autóban utaznak

..vagy csak szeretné orvosolni ezeket

ÁRAINKRÓL

SZEMÉLYAUTÓ, LAKÓAUTÓ, TEHERAUTÓ

LAKÁS FERTŐTLENÍTÉS,
TISZTÍTÁS

ÜZLETI FERTŐTLENÍTÉS,
TISZTÍTÁS

Árajánlatot szeretnék kérni ózonos fertőtlenítésre!