Nyitvatartás8.00 - 18.00 Hétfő-Szombat

ALLERGÉN MENTESÍTÉS

Allergén mentes otthon ózonos légtisztítással

A lakásban található allergének közül a legtöbben a házi porra érzékenyek. A házi por egyik allergizáló összetevője a poratkák ürülékében található fehérjére, de emellett a levegőben szálló pollenek, tisztítószer maradványok is allergiát okozhatnak. A zárt térben az allergének feldúsulnak és az irritációt okozó részecskék megülve a felületeken a légmozgás hatására újra és újra belekeverednek a levegőbe.

A penészgomba spórája is erőteljesen allergizálhat, irritálhatja a szemet, a tüdőt, az orr nyálkahártyáját, bőrt és a torkot is, még akkor is, ha egyébként nem vagyunk allergiásak. A penészérzékenység hasonló tünetekkel járhat, mint bármilyen más allergia.

SEMMLEGESÍTI AZ ALLERGÉNEKET

LECSÖKKENTI A PORATKÁK SZÁMÁT

Egyedi üzleti árajánlatokért , kérjük keresse kollégánkat.

A légzőszervi betegségtől szenvedők, allergiások, legyengült immunrendszerűek, asztmások számára különösen fontos egy allergén mentes higiénikus környezet megteremtése.

Allergének az ágyneműben: Az allergiások számára veszélyforrás az ágynemű is. Az ózonos légtisztító eljárás során az ózon behatol a szövetekbe és semlegesíti az allergéneket. Az ózonos kezelés friss, napon száradt illatot kölcsönöz az ágyneműknek. Az ózonos légtisztítás hatékonyabb mint a légszűrő berendezések:
A legtöbb légtisztító berendezés különféle szűrőket (papír, szivacs, stb) használ a levegő szűrésére. Azonban ezek csak a viszonylag nagy méretű allergéneket képesek kiszűrni a levegőből. A szűrő rövid idő alatt telítődik és ezután jelentősen lecsökken a hatékonysága is.

Az ózonos légtisztítással az ózon lebontja és semlegesíti az allergéneket a levegőben és a felületeken is, valamint jelentősen lecsökkenti a poratkák számát a szőnyegekben, kárpitokban és akár az ágyneműkben is.

COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

Az ózontechnológia megfelelő koncentrációban alkalmazva hatékonyan alkalmazható a koronavírus (COVID-19) fertőzőképességének megszüntetésére. (Az ózon szabadgyök hatása révén roncsolja a vírus lipidburkának kémiai kötéseit, ily módon tönkreteszi a lipidburkot – a vírus elveszíti fertőzőképességét, inaktiválódik.) A ózonos kezelést nem igényel előkészületet és az eljárást követően a helyiség, egy rövid szellőztetés után használatba vehető, bármilyen egészségügyi kockázat nélkül.

ÁRAINKRÓL

SZEMÉLYAUTÓ, LAKÓAUTÓ, TEHERAUTÓ

LAKÁS FERTŐTLENÍTÉS,
TISZTÍTÁS

ÜZLETI FERTŐTLENÍTÉS,
TISZTÍTÁS

Árajánlatot szeretnék kérni ózonos fertőtlenítésre!